CaJa Sport Software biedt trainers, coaches, analisten, clubs, bonden, en scheidsrechters de mogelijkheid om op een gemakkelijke en comfortabele manier video analyses te maken met de software van Nacsport Video Analyse.

Software die voor iedereen bereikbaar is. De software van Nacsport wordt zowel op het hoogste niveau als in de breedte sport gebruikt.

Om u verder te specialiseren in de software verzorgen wij ook extra trainingen, online of op uw locatie.

CaJa Sport Software heeft meerdere oplossingen voor het maken van uw video analyse en tevens om deze gemaakte analyses online te delen. Voor het delen van uw analyses kunt u gebruik maken van Sharimg. U maakt uw analyses met één van de producten van Nacsport, u kunt deze vervolgens online opslaan en delen met uw spelers/speelsters of andere leden van de begeleiding. Heel eenvoudig en zeer effectief.

In 2004 hebben, Carlo Daniels en Jan Willem Neuberg, CaJa Sport Software opgericht. Wij zijn, door onze samenwerking met Nacsport Video Analyse Software, in Nederland begonnen. Momenteel zijn wij ook de officiële vertegenwoordigers van Nacsport in België en Duitsland en zijn wij ook actief in andere landen zoals Finland, Schotland (alleen hockey) en Oostenrijk/Zwitserland.

wat-doen-wij
Whatwedo-4