Oud prof voetballers Gérard en Dennis De Nooijer zijn al aardig wat jaren aan het coachen. Gérard, o.a. oud speler van SPARTA en Heerenveen, coacht nu in China. Dennis, o.a. oud speler van SPARTA en N.E.C., was actief als trainer in China en nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Al heel wat jaren geleden waren de broers De Nooijer in aanraking gekomen met Nacsport video analyse. Toen waren ze nog betrokken bij JVOZ, de jeugd voetbal opleiding Zeeland.

Vorig jaar gingen Gérard en Dennis De Nooijer naar China om daar training te geven aan Dalian Istar H&C.  Beiden zijn toen weer gestart met Nacsport video analyse in combinatie met KlipDraw, de geavanceerde tekentool.

“Wij zochten naar een gebruikersvriendelijk analyseprogramma wat ook nog betaalbaar was en toen kwamen we toch weer uit bij de jongens van CaJa Sport Software die Nacsport en KlipDraw vertegenwoordigen. We kenden hen nog van onze tijd bij JVOZ waar we toen ook meerdere jaren met Nacsport hebben gewerkt. Voor € 225,- per pakket Nacsport Basic + KlipDraw Animate hebben we een perfecte combinatie gevonden en hierbij de goede service, we kunnen het iedereen aanraden.”

Ondanks de Corona crisis hebben beide trainers in deze periode hun licenties weer met een jaar verlengd en Gérard heeft zelfs onze online KlipDraw cursus gedaan. Daar heeft hij ook een officieel KlipDraw certificaat mee gehaald. Binnenkort als het mogelijk is, gaat Gérard weer terug naar China. We wensen hem en zijn broer veel succes en wederom bedankt voor het vertrouwen!

Click edit button to change this text.